A vaníliás krém hozzávalóit összekeverjük, és kihabosítjuk, majd hűtőbe tesszük felhasználásig.
A törökmogyorót megpirítjuk egy közepes lángon hevített serpenyőben, majd félretesszük.
Közben a banánokat hosszában elfelezzük, ezután félbevágjuk. A mogyoróhoz használt serpenyőben, erős lángon megolvasztjuk a cukrot a vajjal, és belerakjuk a banánszeleteket. Oldalanként 2-3 percig pirítjuk, amíg aranybarna nem lesz.
A forró sült banánt a krémmel és a pirított mogyoróval tálaljuk.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.